Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW
๎—Š

Voor 20:00 besteld morgen in huis

๎—Š

100 dagen retourrecht

๎—Š

Verzekerd verzonden tegen schade

๎—Š

Groot assortiment met lage prijzen

webshop keurmerk
Home / Keuken

Keuken

Weergave:

Keuken


In de professionele horeca keuken gebeurt het. Daar worden de heerlijkste gerechten gemaakt, van voorgerecht tot dessert en van high tea tot tapas. U als horeca eigenaar hebt hier uw eigen draai aan gegeven en weet precies wat uw gasten lekker vinden en waarvoor ze keer op keer terugkomen. Uw keuken is met recht het kloppende hart van uw etablissement.

En dan is het natuurlijk noodzakelijk dat uw keuken met de beste keuken hulpmiddelen uitgerust wordt. Even naar een warenhuis om daar wat attributen te kopen is niet alleen erg duur, maar deze producten zijn gewoonweg niet opgewassen tegen het dagelijkse harde werk dat ze moeten verrichten. Daarom kiest u voor kwaliteit. Uw personeel heeft lang plezier van goede messen, de beste pannen en alles wat ze nodig hebben om de lekkerste gerechten te maken.

Bij Borden&Zo kunt u er zeker van zijn dat de producten die u hier vindt, van de hoogste kwaliteit zijn. Wij selecteren onze merken en leveranciers namelijk op die punten die in de horeca van het hoogste belang zijn. Beknibbelen op kwaliteit en duurzaamheid is voor ons geen optie. Al onze producten die u hier ziet zijn sterk en kunnen tegen een stootje. Perfect voor intensief gebruik in de professionele horeca keuken.

Ook onze service is wat u zelf aan uw gasten zou geven. Snelle leveringen, eenvoudig retourneren mocht dat nodig zijn en we staan u graag te woord met welke vraag dan ook. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent. Dat is nou typische Borden&Zo klantenservice.

 


ยฉ 2024 Borden&Zo - Horeca servies All rights reserved

Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW