Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW
๎—Š

Voor 20:00 besteld morgen in huis

๎—Š

100 dagen retourrecht

๎—Š

Verzekerd verzonden tegen schade

๎—Š

Groot assortiment met lage prijzen

webshop keurmerk
Home / Disposables

Disposables

Weergave:

Disposables


In de categorie Disposables vindt u alles wat u nodig zou kunnen hebben als het gaat om wegwerpmaterialen. Er zijn van die situaties en gelegenheden waarbij wegwerpbestek, -schalen, -servetten en -borden het allemaal net even eenvoudiger voor u maken. Denk hierbij aan de dorpsbarbecue waar u met uw horeca gelegenheid het eten serveert. Of tijdens een festival waar u de drankjes en wat hapjes regelt. Glas en aardewerk is dan te kwetsbaar en levert erg veel extra werk op voor uw horecapersoneel waardoor u een veel minder vlotte service kunt geven. Kies in zulke gevallen altijd voor disposable items. Gemak dient de mens.

Items die u hier aan zult treffen zijn bijvoorbeeld aluminium ovalen schotels in diverse afmetingen. Deze zijn perfect in een catering bedrijf waar u heerlijke salades klaarmaakt en aan uw klanten meegeeft. Ook hebben wij een ruime keuze in wegwerpservetten in diverse kleuren. Handig wanneer er een bepaald thema is tijdens bijvoorbeeld een openlucht bruiloft. U speelt hier dan handig op in door de juiste kleuren servetten aan te bieden. Maar we hebben ook een leuke collectie bamboe prikkers en schaaltjes. Deze look is erg geschikt op braderieën of festivals bijvoorbeeld. Maar ook in uw eigen horeca gelegenheid als iemand daar zijn jubileum viert en graag de genodigden van lekkere hapjes wil laten voorzien.

Uiteraard kunt u bij Borden&Zo ook prima terecht voor het welbekende plastic wegwerpservies. Borden, kommen en bekers, we hebben ze allemaal voor u in ons assortiment. En de grote aantallen waarin u ze kunt bestellen, zorgen ervoor dat u nooit misgrijpt.

Moet u een event organiseren en wilt u snel schakelen met de aanschaf van de benodigde artikelen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag op weg!


ยฉ 2024 Borden&Zo - Horeca servies All rights reserved

Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW