Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW
๎—Š

Voor 20:00 besteld morgen in huis

๎—Š

100 dagen retourrecht

๎—Š

Verzekerd verzonden tegen schade

๎—Š

Groot assortiment met lage prijzen

webshop keurmerk
Home / Keuken / Keukenmateriaal / Snijplanken

Snijplanken

Weergave:

Snijplanken


Een snijplank is letterlijk de basis waarop u of uw kok werkt. De snijplank moet dan ook groot genoeg zijn, makkelijk schoon te maken en duurzaam zijn. Wij begrijpen dat een snijplank niet binnen een jaar onbruikbaar moet zijn omdat het te heet schoongemaakt is. Onze snijplanken selecteren we op hoe lang ze mee gaan en hoe sterk het materiaal is waar ze van gemaakt zijn.

Zo kunt u bij ons kiezen uit houten of kunststof snijplanken. Hout is een natuurlijk materiaal dat er niet alleen erg mooi uit ziet, maar ook te gebruiken is als presenteerblad. Heerlijk versgebakken brood en een romige kruidenboter ziet er uit als een feestje wanneer u het op bijvoorbeeld de ruime snijplank van acacia hout met een afmeting van 45 x 15 cm serveert. Deze houten plank van het merk Cosy & Trendy heeft een handvat en is 1,5 cm dik. Perfect voor een heerlijk stokbrood of een rijtje kleinere hapjes waar u uw gasten van wilt laten proeven. Wilt u een iets chiquere uitstraling? Dan is deze zelfde afmeting ook in walnoot hout verkrijgbaar. Dit heeft een diepere, rijkere kleur en uitstraling dan acacia. Net waar uw voorkeur ligt.

Naast houten snijplanken hebben we ook een ruime keuze kunststof snijplanken in diverse afmetingen en kleuren. Door te kiezen voor verschillende kleuren, kunt in uw professionele horeca keuken onderscheid maken in waar welke snijplank voor gebruikt moet worden. Vis snijden op de groene, vlees op de rode en uien op de gele bijvoorbeeld. Zo voorkomt u dat er vreemde geurtjes en bacteriën overgenomen worden door andere voedingsmiddelen die ook gesneden moeten worden.

Al onze professionele snijplanken hebben ruime afmetingen en zijn speciaal ontwikkeld voor horeca gebruikt. Dat betekent onder andere dat ze grondig gereinigd kunnen worden in de vaatwasser zonder daar onder te lijden. Onze tip is dan ook om een aantal snijplanken aan te schaffen zodat u nooit misgrijpt.

 


ยฉ 2024 Borden&Zo - Horeca servies All rights reserved

Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW