Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW
๎—Š

Voor 20:00 besteld morgen in huis

๎—Š

100 dagen retourrecht

๎—Š

Verzekerd verzonden tegen schade

๎—Š

Groot assortiment met lage prijzen

webshop keurmerk
Home / Tafel & Presentatie / Tafellopers

Tafellopers

Weergave:

Tafellopers


Bij Borden&Zo vindt u een ruime keuze verschillend gekleurde tafellopers. Wegwerp tafellopers zijn praktisch wanneer u geen stoffen tafelkleden wilt gebruiken om wat voor reden dan ook. Door hun formaat zijn zo erg handig om een lange tafel of buffet snel mooi aan te kleden. Of wanneer u op lokatie de horeca verzorgt, zijn onze papieren tafellopers een uitkomst. Het geheel ziet er mooi verzorgd uit, maar u hoeft niet extra tijd en energie te steken in het wassen van alle tafelkleden. Na gebruik gooit u ze gewoon weg namelijk. Uw gasten zullen het zeker waarderen om de tafels net wat meer aangekleed te zien.

Al onze tafellopers zijn gemaakt van hoge kwaliteit, dik papier dat langer meegaat dan reguliere papieren tafellopers zoals men die in de winkelstraat vindt. Neem bijvoorbeeld de witte tafelloper van het merk Cosy & Trendy for Professionals. Deze tafelloper is 4,8 meter lang en 40 cm breed. Het is vervaardigd uit air laid papier. Air laid (met lucht gevormd) papier lijkt sterk op textiel en voelt erg soepel aan. Het heeft een hoog absorptievermogen van 60 gram per m2. Een omgevallen glas wijn of frisdrank zal de tafelloper dus niet direct beschadigen. En toch is het makkelijk op formaat te knippen. Mooi en praktisch tegelijk.

Of zoekt u een mooie kleur dat past bij een evenement in uw horeca of in de open lucht? Dat kan. Wij hebben de kleuren blauw, bruin, grijs, paars, rood, roze, wit, zwart en met print in ons assortiment. Elke tafelloper heeft eenzelfde afmeting van 4,8 meter bij 40 cm. En gezien de prijs van onze tafellopers kan het dus zakelijk slim zijn om een voorraad in huis te hebben zodat u niet misgrijpt wanneer er een ad hoc gebeurtenis plaatsvindt.

Heeft u nog verdere vragen over tafellopers of bijvoorbeeld onze zoutstenen? Wij staan u graag te woord. En verder bieden wij de snelle levering aan die u in staat stelt om snel dingen bij te bestellen. Voor 20:00 besteld, is de volgende dag al in huis.


 


ยฉ 2024 Borden&Zo - Horeca servies All rights reserved

Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW