Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW
๎—Š

Voor 20:00 besteld morgen in huis

๎—Š

100 dagen retourrecht

๎—Š

Verzekerd verzonden tegen schade

๎—Š

Groot assortiment met lage prijzen

webshop keurmerk
Home / Servies / Klein servies / Tapas servies

Tapas servies

Weergave:

Tapas servies


Tapas, oftewel kleine hapjes die als fingerfood geserveerd worden, zijn razend populair. Het zou zo maar kunnen dat in uw horeca gelegenheid tapas een vast onderdeel op de menukaart zijn. Het leuke van tapas is dat ze een zeer informele manier van eten promoten. Samen met vrienden genieten van verschillende smaken en texturen en misschien zelfs iets nieuws ontdekken is helemaal van deze tijd. U speelt daar uiteraard handig op in door de lekkerste tapas te combineren met een mooi en trendy tapas servies. Prachtige kommetjes, borden en glazen om koude en warme, hartige en zoete hapjes in te serveren. U weet wat u uw gasten voor wil zetten, laat ons u dan inspireren met onze prachtige collectie tapas servies. Werkelijk alle kleuren en vormen zijn mogelijk. Van strak wit tot organisch grijs en beige en alles wat daar tussenin zit. Zelfs glazen schaaltjes. De keuze is aan u!

Wat een horeca servies anders maakt dan een thuis servies, is dat servies in de horeca intensief gebruikt wordt. En u moet voldoen aan strenge richtlijnen als het gaat om hygiëne. Dit betekent dat uw servies grondig schoongemaakt moet worden in de vaatwasser. Waar thuis op de hand afwassen geen probleem is bij een enkel handgemaakt item, is dat in de horeca niet praktisch. Daarom selecteren wij onze producten op hoe handig ze zijn in dagelijks intensief gebruik. Al onze producten kunnen gewoon in de vaatwasser en vaak ook in de bordenverwarmer. Verder letten we er goed op dat de kwaliteit sterk is. Snel chippen of breken is niet de bedoeling. Van BordenEnzo kunt u verwachten dat we kritisch zijn in wat we in ons assortiment opnemen en dat het allemaal voldoet aan strenge horeca vereisten zodat u met een gerust hart het mooiste servies kunt uitkiezen.

En mocht u naar iets specifieks op zoek zijn, maar het nog niet gevonden hebben? Neem dan gerust contact met ons op. We staan u graag te woord over tapas servies, amuse servies of tipjes of wat u maar wilt weten.
 


ยฉ 2024 Borden&Zo - Horeca servies All rights reserved

Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW