Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW
๎—Š

Voor 20:00 besteld morgen in huis

๎—Š

100 dagen retourrecht

๎—Š

Verzekerd verzonden tegen schade

๎—Š

Groot assortiment met lage prijzen

webshop keurmerk
Home / Servies / Overig servies / Stapelbaar servies

Stapelbaar servies

Weergave:

Stapelbaar servies


Stapelbaar servies kenmerkt zich door drie dingen. Ten eerste is het budgetvriendelijk. U kunt groot inkopen en toch niet een vermogen kwijt zijn. Ten tweede is stapelbaar servies uitermate geschikt voor de horeca omdat het van sterk materiaal gemaakt is en daarom dus tegen een stootje kan. En ten derde is het heel praktisch want, u begrijpt het al, het is stapelbaar. Dit betekent dat u heel veel ruimte bespaart wanneer u het servies opgeruimd hebt. Dit is bijvoorbeeld een groot voordeel wanneer u een buffet in uw horeca gelegenheid hebt. De gasten kunnen zelf hun borden en kop en schotel pakken en uitkiezen wat ze graag zouden willen nuttigen.

Al ons stapelbaar servies is vervaardigd van porselein. Porselein staat er om bekend dat het een hoogwaardig keramiek is, lichtgewicht en dat het lang mooi blijft. Ook op die manier is ons stapelbaar servies zeer budgetvriendelijk. En wat ook erg plezierig is met horeca servies, is dat het allemaal zonder problemen in de vaatwasser en zelfs de bordenverwarmer kan. Gebruiksgemak staat met stip bovenaan en wij zijn daarom ook erg trots op deze producten. Wilt u toch de tafels iets aankleden dan kunt u ervoor kiezen om een kijkje te nemen bij ons tafelservies wat zich kenmerkt door een veelheid aan producten waar u heel eenvoudig een gezellige sfeer kunt creëren.

De producten van het stapelbaar servies zijn allemaal per stuk te bestellen. Maar mocht u nu een grote hoeveelheid nodig hebben, neem dan even contact met ons op zodat wij uw bestelling helemaal naar uw wensen in orde kunnen maken. Op die manier weet u zeker dat u datgene in huis krijgt wat u nodig hebt. Heeft u niet perse stapelbaar servies nodig, maar gaat u echt voor het originele servies? Ook dat kan, soms zijn deze items zelfs ook stapelbaar!

Verder willen wij dat u ten alle tijden bij ons terecht kunt voor vragen en opmerkingen. Samenwerking is heel belangrijk voor ons en wij weten zelf hoe plezierig het is om met professionals zaken te doen. Snelle communicatie, duidelijke afspraken en goede service is wat u van ons mag verwachten.
 


ยฉ 2024 Borden&Zo - Horeca servies All rights reserved

Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW