Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW
๎—Š

Voor 20:00 besteld morgen in huis

๎—Š

100 dagen retourrecht

๎—Š

Verzekerd verzonden tegen schade

๎—Š

Groot assortiment met lage prijzen

webshop keurmerk
Home / Glaswerk / Overig glaswerk / Amuseglaasjes

Amuseglaasjes

Weergave:


Bezig met laden...

Amuseglaasjes

Amuse is een verkorte versie van het woord ‘amuse bouche’. Het is een lekker en vooral klein hapje dat tussen de gerechten door wordt geserveerd aan uw gasten. Het kan gebruikt worden om de mond een frisse smaak te geven, klaar voor een volgend gerecht dat minder heftig van smaak is dan de vorige. Of om de eetlust op te wekken en de gasten een voorproefje te geven van al het lekkers dat nog gaat komen. De kracht van een amuse zit ‘m in klein maar fijn. Mooie smaken en mooi opgemaakt.

Dat laatste kan op allerlei manieren. Op een lepel ziet uw gast heel veel. Men steekt het hapje in één keer in de mond. Of in een mooi gestyled glaasje. Het amuseglaasje Carat Durobor bijvoorbeeld. Klein van formaat, maar mooi modern en aantrekkelijk om te zien. Het ronde glaasje heeft een inhoud van 120 ml. Ruim genoeg dus om bijvoorbeeld een heerlijke mousse of een beetje soep in te serveren, uiteraard met mooi bijpassend bestek.

Bent u op zoek naar iets anders en toch trendy? Wat denkt u dan van het amuse glas Vertigo piramide met twee lagen? De twee lagen in dit amuse glaasje ook van het merk Durobor biedt weer meer mogelijkheden tot het type mini gerecht dat u er in wilt serveren. Uw gasten kunnen bijvoorbeeld eerst de bovenste laag en vervolgens de onderste laag proeven. Of u geeft aan dat het ene de andere goed complimenteert en daarom het beste samen gegeten kan worden. Die creativiteit is helemaal aan u. Maar met dit amuse glas weet u in ieder geval zeker dat u kwaliteit in huis hebt. Durobor glas is namelijk 20% sterker dan normaal glas en daarom perfect voor elke horeca.

Bij Borden&Zo zijn wij zeer selectief wanneer het gaat om samenwerking met leveranciers. Wij begrijpen wat de eisen zijn die u stelt aan uw horeca, zowel het personeel als de aankleding moeten op hoog niveau kunnen presteren. Dat betekent dat uw glaswerk en servies ook hard voor u moeten werken en dat vraagt om specifieke kenmerken. Deze kenmerken gebruiken wij onder andere als referentie om te bepalen of een leverancier aan onze eisen kan voldoen. En dit vertaalt zich dan weer in een erg mooi en uitgebreid assortiment met producten die stuk voor stuk geschikt zijn voor de horeca.

 


ยฉ 2024 Borden&Zo - Horeca servies All rights reserved

Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW