Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW
๎—Š

Voor 20:00 besteld morgen in huis

๎—Š

100 dagen retourrecht

๎—Š

Verzekerd verzonden tegen schade

๎—Š

Groot assortiment met lage prijzen

webshop keurmerk
Home / Servies / Borden en Schalen / Vierkante borden

Vierkante borden

Weergave:

Vierkante borden


Een mooi bord is een sieraard op de tafel in uw horeca bedrijf. Dat betekent dat wat u op de tafel neerzet overeen moet komen met de visie die u voor uw bedrijf heeft. Bij BordenEnzo bieden wij daarom een brede keuze aan o.a. vierkante borden aan om u zoveel mogelijk tegemoet te komen bij uw wensen. Maar ook uw budget is belangrijk. Daarom hebben wij een breed assortiment merken en materialen om zo aan al uw wensen te kunnen voldoen. Wilt u een grote bestelling plaatsen? Neem dan contact met ons op om te zien wat de mogelijkheden zijn.

Vierkante borden hebben een ongedwongen, frisse uitstraling. Ze staan mooi op elke tafel en bij elke stijl en zijn door hun ontwerp ook erg praktisch in de keuken. Kies voor een strak ontwerp voor een moderne uitstraling of ga voor meer trendy met de festival look. De borden zien er dan meer organisch en kleurrijk uit. Een feest voor het oog! De meeste van onze vierkante borden zijn gemaakt van porselein. Porselein is een duurzaam materiaal met een chique uitstraling. Het is lichtgewicht, licht prettig in de hand en chipt niet snel. Uiteraard kunnen deze borden gewoon in de vaatwasser of de bordenverwarmer. Uw voorkeuren als horeca eigenaar of manager zijn ons niet vreemd. Een bord moet er niet alleen mooi uitzien, het moet ook praktisch zijn voor u en uw personeel.

Bent u op zoek naar vierkante borden of originele borden? Dan bent u bij BordenEnzo aan het juiste adres voor al uw horeca benodigdheden. Wij helpen u graag verder met uw vragen en kijken samen met u wat een passende oplossing is. Groot inkopen of een aparte bezorgsituatie? Geen probleem, we zoeken het allemaal graag voor u uit. Dat is de service die u van ons mag verwachten.
 


ยฉ 2024 Borden&Zo - Horeca servies All rights reserved

Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW