Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW
๎—Š

Voor 20:00 besteld morgen in huis

๎—Š

100 dagen retourrecht

๎—Š

Verzekerd verzonden tegen schade

๎—Š

Groot assortiment met lage prijzen

webshop keurmerk
Home / Servies / Borden en Schalen / Platte schalen

Platte schalen

Weergave:

Platte Schalen


Hoe presenteert u de lekkerste hapjes, vers gebakken brood of een mooi dessert voor twee? Op een prachtige platte schaal uiteraard. Veel horeca bedrijven serveren bepaalde gerechten of hapjes op een platte schaal zodat de gasten kunnen delen. Dit is gezellig en sfeer bevorderend. Daar komt bij dat het er ook gewoon erg aantrekkelijk uit ziet. Dus nu aan u de vraag: wat voor schaal zoekt u? Vierkant, rechthoekig of juist rond of ovaal? Bij BordenEnzo vindt u een keur aan schalen in veel verschillende vormen. Ook prikkelen wij u graag met een uitgebreide selectie kleuren en materialen. Uiteraard kunt u bij ons terecht voor schitterend tijdloos wit, maar u kunt ook kiezen voor trendy blauw en alle suggesties die daar tussen zitten. Kijk gerust even rond.


Ook onze platte schalen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Ze moeten er niet alleen mooi uitzien, wij willen ook dat u tevreden bent over de gebruiksvriendelijkheid. Een schaal die snel breekt of chipt ziet er onaantrekkelijk uit en wilt u eigenlijk niet meer op de tafel neerzetten. Wij zijn daarom zeer kritisch over de kwaliteit van onze producten en onderhouden nauwe banden meet de leveranciers om er zeker van te zijn dat de producten niet teleurstellen en u als eigenaar of manager lang plezier zult hebben van onze borden en schalen.

Mocht het onverhoopt gebeuren dat u toch niet helemaal tevreden bent over een product, om wat voor reden dan ook. Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op en we gaan ons best voor u doen om een passende oplossing aan te bieden. Wij willen dat u niet alleen tevreden bent over onze platte schalen en rechthoekige borden, maar ook over onze service. Schroom dus niet, we staan u graag te woord.
 


ยฉ 2024 Borden&Zo - Horeca servies All rights reserved

Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW