Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW
๎—Š

Voor 20:00 besteld morgen in huis

๎—Š

100 dagen retourrecht

๎—Š

Verzekerd verzonden tegen schade

๎—Š

Groot assortiment met lage prijzen

webshop keurmerk
Home / Keuken / Keukengereedschap

Keukengereedschap

Weergave:

Gereedschap


Het beste gereedschap in de keuken is van de hoogste kwaliteit, gaat lang mee en ligt prettig in de hand. In deze categorie vindt u een zeer ruime selectie keukenmessen, zout- en pepermolens en snijplanken. Alles wat u nodig zult hebben als de perfecte basis gereedschappen in uw keuken.

Bijvoorbeeld koksmessen. Een koksmes kenmerkt zich door het grote lemmet en brede heft. Een koksmes moet goed in de hand liggen en een groot snijoppervlakte hebben. Dit garandeert een goede snijtechniek zodat je snel en gemakkelijk veel snijwerk kunt verrichten. Gebruik een koksmes om ingrediënten klein te snijden en snel over te hevelen in de pan. Goed beschouwd is een koksmes een soort multitool waarmee men een breed scala aan producten kan snijden.

Of een uitbeenmes. Perfect wanneer u een groot stuk vlees van het bot wilt scheiden. Een uitbeenmes is klein, puntig en vlijmscherp. Uitbenen is het proces van zoveel mogelijk vlees van de botten snijden. Het mes moet niet te groot zijn zodat u heel precies langs te botten kunt snijden. Maar een uitbeenmes moet ook ijzersterk zijn. Raakt u iets te enthousiast een bot, dan moet het mes daar niet direct van kapot gaan.

Ook hebben we een ruime keuze snijplanken, voor elk soort kookklusje één zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat het stokbrood op een vleesplank gesneden wordt. Gemak dient de mens.

Dus kijk gerust even rond en als u vragen heeft, staan we u zo snel mogelijk te woord.

 


ยฉ 2024 Borden&Zo - Horeca servies All rights reserved

Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW