Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW
๎—Š

Voor 20:00 besteld morgen in huis

๎—Š

100 dagen retourrecht

๎—Š

Verzekerd verzonden tegen schade

๎—Š

Groot assortiment met lage prijzen

webshop keurmerk
Home / Servies / Koffie & Thee / Kop- mok en schotel

Kop- mok en schotel

Weergave:


Bezig met laden...

Kop en Schotel


Ontspannen in een comfortabele stoel. Bijpraten met vrienden. Even bijkomen van een dagje shoppen of juist die goeie deal sluiten. Het gebeurt allemaal in uw horeca bedrijf. Uw gasten zien uit naar een heerlijke kop thee of sterke koffie. Die heeft u in huis, met zorg geselecteerd en voldoend aan uw hoogste eisen. Dan wilt u ook dat die thee of koffie in de mooiste kop en schotels opgediend wordt. Dat moment van rust voor uw gast maakt u op die manier helemaal af.

Hier bij BordenEnzo vindt u een ruim assortiment kop/ mok en schotels. U kunt kiezen uit glas, aardewerk, porselein of stoneware. Net wat u zelf in gedachten heeft. Ook qua kleur en vorm bieden wij een ruime keuze aan. Want wat voor horeca heeft u? Wat is de uitstraling? Kiest u daarom voor klassiek wit of juist voor trendy gekleurd? Met kleuren kunt u ook prima combineren voor een feestelijk, speels geheel. Praktisch gezien is stapelbaar servies erg handig, dus ook zijn er stapelbare kop en schotels.

Overigens hebben wij niet alleen koppen voor koffie of thee. U kunt bij ons ook heel goed terecht voor kopjes voor koffie specialiteiten als espresso of cappuccino. Ook voor soep hebben wij ruime keus mokken. Ook allemaal in dezelfde lijn zodat u een mooi bij elkaar passend geheel krijgt. En we denken ook aan de kleinsten. Ontvangt u vaak kleine gasten in uw horeca gelegenheid? Dan is het erg leuk en zal het zeker gewaardeerd worden als u een leuk kinderservies achter de hand heeft. Ook de kleinsten zullen zo niet aan uw aandacht ontsnappen.

Bent u op zoek naar grote hoeveelheden? Bij ons is dat geen probleem. Als standaard leveren wij onze koppen, mokken en schotels in veelvouden van vier of zes. Snel een grote order plaatsen is op die manier een fluitje van een cent. Maar als u specifieke wensen heeft over de grootte van uw order, neem dan gerust even contact met ons op. Samen met u zoeken we graag naar een passende oplossing.
 


ยฉ 2024 Borden&Zo - Horeca servies All rights reserved

Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW