Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW
๎—Š

Voor 20:00 besteld morgen in huis

๎—Š

100 dagen retourrecht

๎—Š

Verzekerd verzonden tegen schade

๎—Š

Groot assortiment met lage prijzen

webshop keurmerk
Home / Tafel & Presentatie / Zoutstenen

Zoutstenen

Weergave:


Bezig met laden...

Zoutstenen


Wij hebben ook zoutstenen in ons assortiment. Zoutstenen zijn een bijzonder fenomeen in de horeca. De plakken roze Himalaya zout worden op een houten plank gepresenteerd en geven het gerecht een heel andere look. U kunt zoutstenen ook gebruiken om mee te koken. Een zoutsteen kan dus een leuke aanvulling zijn op uw aankleding van uw horeca gelegenheid.

Een zoutsteen bestaat uit gefossiliseerd (‘versteend’) zeezout dat uitgehakt is uit het Himalaya gebergte. U legt de plaat rechtstreeks op de grill en vervolgens kunt u er allerlei ingrediënten op bereiden: van vis en vlees tot groenten.
Geen grill in uw horeca gelegenheid? U kunt de plaat ook opwarmen in de oven of op het fornuis (zowel gas als elektrisch). Iets minder heet dan een barbecue, maar het effect is ongeveer hetzelfde.

De plaat is tevens koud te gebruiken, want u kunt hem in de koelkast of vriezer leggen en vervolgens koel gebruiken. Voor het presenteren van koude hapjes, zoals bijvoorbeeld sushi of ceviche.

De plaat werkt op een dusdanige manier dat het zout uit de ‘steen’ in het gerecht dat u erop bereid trekt. Dit geeft een hele bijzondere smaak. Niet alle gerechten zullen hetzelfde smaken; vochtige ingrediënten nemen het zout bijvoorbeeld sneller op dan droge of heel vette ingrediënten.

U hoeft het eten van tevoren dus niet te zouten, want dat doet de plaat voor u. Het is ook niet nodig om een laagje olie op de zoutsteen aan te brengen; de plaat plakt niet, en de olie vermindert daarnaast de werking. De zoutplaat heeft echter wel een levensduur: u kunt hem zo’n 70 keer gebruiken.

Dus als u overweegt om een zoutsteen te overwegen, kunnen wij dat van harte aanbevelen. Overigens kunnen wij u alle artikelen van harte aanbevelen vanwege de strenge horeca eisen die wij er aan stellen.

 


ยฉ 2024 Borden&Zo - Horeca servies All rights reserved

Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW