Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW
๎—Š

Voor 20:00 besteld morgen in huis

๎—Š

100 dagen retourrecht

๎—Š

Verzekerd verzonden tegen schade

๎—Š

Groot assortiment met lage prijzen

webshop keurmerk
Home / Bar

Bar

Weergave:

Bar & Tafel


Mogelijk dat u al een tijdje op onze webshop aan het rondkijken bent. We hopen dat u inmiddels een goed idee hebt van wat u graag zou willen bestellen of wat u nog nodig hebt. We hebben al onze categorieën zo neergezet dat het een mooi overzichtelijk geheel is voor u. Met in elke categorie unieke producten en handige keukenhulpmiddelen om u als horeca eigenaar alles achter de schermen soepel te laten verlopen.  

Bijvoorbeeld in deze sub-categorie Bar &Tafel vindt u zaken als asbakken, menukaarten, servetten en tafellopers en zoutstenen. Maar ook handige barhulpjes om de lekkerste cocktails en drankjes te maken. Denk hier bij bijvoorbeeld aan shakers, tipjes en zeven om de cocktail ingrediënten goed te mixen en er weer uit te zeven voordat het uitgeschonken wordt.

Ook hebben we een keur aan originele presentatie schalen. Van de moderne combinatie van acacia hout met porseleinen schaaltjes tot geweven mandjes. Of juist prachtige mond geblazen glazen schalen. Zoutstenen zijn ook erg mooi om als presenteer blad te gebruiken. Het roze Himalaya zout contrasteert mooi met datgene dat u er op aanbied.

Aan servetten geen gebrek bij Borden&Zo. We bieden diverse kleuren en formaten aan zodat er zeker iets van uw gading tussen zal zitten. De servetten worden in hoeveelheden van 100 geleverd. Perfect dus voor horeca gebruik.

Combineer die servetten met onze praktische tafellopers. Deze koopt u op rollen van meerdere meters. Op die manier kunt u in één keer een lang buffet of meerdere kleinere tafels bekleden.

Uiteraard hebben wij ook menukaarten in ons assortiment. Wat is een horeca gelegenheid zonder een goed menu? U kunt hier uit verschillende varianten kiezen. Zowel staand op een staander als in houders die u uw gasten in handen geeft.

Dus kijk gerust even rond. We zijn er zeker van dat u verrast zult zijn!

 


ยฉ 2024 Borden&Zo - Horeca servies All rights reserved

Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW