Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW
๎—Š

Voor 20:00 besteld morgen in huis

๎—Š

100 dagen retourrecht

๎—Š

Verzekerd verzonden tegen schade

๎—Š

Groot assortiment met lage prijzen

webshop keurmerk
Home / Glaswerk / Overig glaswerk / Hete dranken

Hete dranken

Weergave:


Bezig met laden...

Hete DrankenBij hete dranken denkt men uiteraard aan koffie en thee. Dit zou u uit stenen of porseleinen kopjes kunnen drinken, maar ook uit glas. Voorwaarde is dan dat het glas extra sterk moet zijn en bestendig tegen hitte moet zijn. Sommige glazen zijn dubbelwandig, wat betekent dat er een extra wand in het glas aangebracht is. Andere glazen zijn gemaakt van speciaal vervaardigd glas dat bestand is tegen hoge temperaturen.

Koffie is lekker, maar Irish koffie eigenlijk net iets meer. Irish koffie serveert u in een glas op een voetje met een klein oortje. Heerlijk sterke koffie met een flinke scheut whisky. Uw gasten hebben even een moment voor zichzelf, nog nagenieten van de heerlijke maaltijd die u hen eerder hebt voorgeschoteld. Het Irish Coffee glas van Arcoroc is dan perfect. Het heeft een inhoud van 240 ml en is gemaakt van extra sterk glas. Het glas zelf kan prima in de vaatwasser en heeft een klassieke uitstraling. Soms gaat het gewoon om de inhoud en met dit glas is dat helemaal gegarandeerd.

Een ander mooi voorbeeld van een glas dat speciaal gemaakt is voor hete dranken is het theeglas op voet Bill van het merk Libbey. Ook dit glas heeft een inhoud van 240 ml en is gemaakt van extra dik en extra sterk glas. Dus niet alleen ideaal voor hete thee, maar ook bestand tegen een stootje. Het oor is ruim zodat het glas lekker in de hand ligt. Een mooi alternatief voor het reguliere theeglas.

U ziet het, glazen voor hete dranken kunnen heel divers zijn. En wij doen ons best om u een zo breed mogelijk scala aan te bieden. Dus of u nu op zoek bent naar trendy koffieglazen of prettig praktisch stapelbare theeglazen voor uw horeca gelegenheid, wij hebben de producten op voorraad.
 


ยฉ 2024 Borden&Zo - Horeca servies All rights reserved

Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW