Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW
๎—Š

Voor 20:00 besteld morgen in huis

๎—Š

100 dagen retourrecht

๎—Š

Verzekerd verzonden tegen schade

๎—Š

Groot assortiment met lage prijzen

webshop keurmerk
Home / Servies / Overig servies / Kinderservies

Kinderservies

Weergave:


Bezig met laden...

Kinderservies


De allerkleinsten van uw gasten eten ook graag uit van een leuk servies. Helemaal aangepast aan hun formaat en eetlust. Een kindermenu opnemen is altijd een slimme zet. Kleine kinderen hebben niet veel nodig om snel vol te zitten. Dus een aangepast servies achter de hand hebben voor uw jongste gasten zal door de ouders zeker gewaardeerd worden. U ziet elke gast, hoe oud of jong ook.

Bij BordenEnzo vindt u leuke merken als Disney en Mickey Mouse. Herkenbaar voor kinderen dus altijd prijs. Maar voor uw Italiaanse gerechten hebben we ook leuke Italiaanse cartoon servies. Zodra het bordje leeggegeten is, verschijnt de leuke print. Bent u op zoek naar iets wat algemener qua kleur en stijl? Geen probleem. Het merk Cucina heeft een mooie lijn kinderservies bestaande uit borden en kommetjes die voor elk gerecht te gebruiken zijn.
Uiteraard zijn alle producten uit deze categorie geschikt om in de vaatwasser te reinigen en kunnen ze, mocht u dat willen, ook in de bordenverwarmer. Wij selecteren onze producten verder op duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid. Chippen en snel breken, daar zit u niet op te wachten en wij ook niet. Mocht er onverhoopt toch iets aan de hand zijn met uw producten die u bij ons besteld heeft, laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Dan lossen we het naar tevredenheid voor u op.

Zelfs bestek is beschikbaar voor kinderen, neem bijvoorbeeld het Kinderbestek Sola


Vindt u het idee van kinderservies aantrekkelijk, maar haalt u liever niet een apart servies daarvoor in huis? Dan is een lichtgewicht servies wellicht iets voor u.
 


ยฉ 2024 Borden&Zo - Horeca servies All rights reserved

Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW