Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW
๎—Š

Voor 20:00 besteld morgen in huis

๎—Š

100 dagen retourrecht

๎—Š

Verzekerd verzonden tegen schade

๎—Š

Groot assortiment met lage prijzen

webshop keurmerk
Home / Servies / Overig servies / Lichtgewicht horeca servies

Lichtgewicht horeca servies

Weergave:


Bezig met laden...

Lichtgewicht Servies


Lichtgewicht horeca servies kenmerkt zich met name door het feit dat het bijzonder prettig in de hand ligt. Porselein is vaak lichter dan aardewerk en daarom prima te hanteren. Verder staat porselein er om bekend dat het niet snel breekt of chipt. Verder kan het heel goed in de vaatwasser of bordenverwarmer. Het zal voor uw personeel een plezier zijn om mee te werken. Bij BordenEnzo vindt u een uitgebreide selectie lichtgewicht horeca servies van het merk Yong.

Chic by Yong staat voor exclusieve, innovatieve producten die gericht zijn op uitstraling en gebruiksgemak. Chic by Yong is speciaal ontwikkeld voor de horeca. De speciale samenstelling porselein zorgt er voor dat de hoogwaardige producten uiterst hard en zeer dun zijn. Hierdoor zijn alle producten vederlicht zodat uw horecapersoneel minimaal belast wordt.

Binnen deze productlijn vindt u verschillende ontwerpen en looks, maar allemaal zijn ze kenmerkend door de hoge kwaliteit en chique uitstraling die ze hebben. Dit is een tijdloos servies waar u erg lang heel veel plezier van zult hebben. En vanwege het gebruiksgemak en de duurzaamheid staat dit servies garant voor weinig schade zodat het zeker gezien kan worden als een lange termijn investering voor uw horeca gelegenheid. En de tijdloze uitstraling zorgt er voor dat het servies nooit gedateerd of oubollig lijkt. De perfecte basis dus voor datgene dat u graag serveert.

Bent u benieuwd wat voor merken wij nog meer in huis hebben? Kijk dan eens op onze Merken pagina voor meer informatie over dit onderwerp. Wij kiezen deze merken met zorg en met het oog op de horeca. Hier vindt u dus de kwaliteit die u zoekt. Van servies, tot glas tot presentatie servies. Alles wat u nodig hebt om uw gelegenheid aan te kleden, vindt u hier.
 


ยฉ 2024 Borden&Zo - Horeca servies All rights reserved

Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW