Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW
๎—Š

Voor 20:00 besteld morgen in huis

๎—Š

100 dagen retourrecht

๎—Š

Verzekerd verzonden tegen schade

๎—Š

Groot assortiment met lage prijzen

webshop keurmerk
Home / Keuken / Horeca pannen / Koekenpannen

Koekenpannen

Weergave:


Bezig met laden...

Koekenpannen


Een koekenpan wordt vaak gebruikt om voedsel op hoog vuur te bereiden, bijvoorbeeld vlees aanbraden, spekjes bakken, een eitje bakken etc. De koekenpan is rond van vorm en heeft een lage rand. De koekenpannen hebben verschillende maten, vaak is de kleinste koekenpan 20 cm en de grootste 36 cm. Geschikt voor de bereiding van verschillende gerechten. Van omeletten en eitjes tot grote hoeveelheden gebakken aardappeltjes.

Kleinere koekenpannen van bijvoorbeeld 24 cm doorsnee zijn praktisch voor gebruik van alledag. Een eitje bakken, wat spek uitbakken of lekker wat pijnboompitjes roosteren voor over de salade. In een kleine koekenpan is dat zo gepiept. Bij Borden&Zo vindt u een ruim assortiment middelgrote horeca koekenpannen met een doorsnede van 24 cm van verschillende materialen zoals staal, RVS en gietaluminium.

We hebben niet alleen de doorsnee koekenpannen van verschillende formaten. Ook hebben we een rechthoekige koekenpan in ons assortiment. Ideaal om een vis in te bakken bijvoorbeeld. Ook hebben we een paar pannenkoekenpannen. Deze pan kenmerkt zich door een lage rand zodat de pannenkoek snel omgedraaid kan worden.

Uiteraard zijn al onze koekenpannen vrij van giftige stoffen als PFOA. Keramische anti-aanbak lagen zijn veel beter voor de gezondheid. Of stalen pannen die u antikleef maakt door ze eerst flink te verhitten.

Al onze koekenpannen zijn geschikt voor intensief horeca gebruik. Ze zijn bijzonder sterk, vele malen meer dan de koekenpannen die men voor thuisgebruik koopt. U herkent deze horeca pannen aan hun lange handvat, dikke bodems en sterke materialen. Koekenpannen als deze gaan erg lang mee en zijn niet moeilijk te onderhouden. Ideaal dus voor de professionele horeca keuken.

 


ยฉ 2024 Borden&Zo - Horeca servies All rights reserved

Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW