Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW
๎—Š

Voor 20:00 besteld morgen in huis

๎—Š

100 dagen retourrecht

๎—Š

Verzekerd verzonden tegen schade

๎—Š

Groot assortiment met lage prijzen

webshop keurmerk
Home / Servies / Klein servies / Creme brulee schaaltjes

Creme brulee schaaltjes

Weergave:

Creme Brulee Schaaltjes


U kent vast wel dat heerlijke, romige dessert met een knapperig suikerlaagje. Grote kans dat u het zelfs in uw horeca gelegenheid serveert. Creme brulee is een magisch samenspel van romige custard dat in de oven gegaard wordt en daarna afgemaakt wordt met een tot perfectie gebrand suikerlaagje. Omdat dit dessert dus in de oven gemaakt wordt, moet het schaaltje waarin u dit serveert geschikt zijn voor hoge temperaturen. Aardewerk of porselein zijn hier het meest voor geschikt.

Waarschijnlijk dat bij dit dessert u de associatie hebt met terracotta gekleurde aardewerken schaaltjes. En hoewel wij die ook zeker in ons assortiment hebben, lieten wij ons daar niet door beperken en vinden we het erg leuk om u te verrassen met andere vormen en kleuren. Wit, rood, paars en zelfs prachtige zwarte creme brulee schaaltjes zijn zo wat verschillende kleuren die u tegen zult komen. Ook qua ontwerp bieden wij een ruime keuze aan. Strak en trendy, maar ook meer traditionele vormen bieden wij u aan.

Overigens hoeft u deze creme brulee schaaltjes niet alleen voor een dessert te gebruiken. Hun ontwerp leent zich ook uitstekend om bijvoorbeeld olijven, gevulde wijnbladeren of gedroogde worst in te serveren. Op die manier is zo’n bescheiden schaaltje een echte all-rounder net als kleine schaaltjes en kommetjes. De creme brulee schaaltjes worden ook vaak gebruikt als tapas servies. En uiteraard letten wij er op dat wat wij u aanbieden van de beste kwaliteit is. De schaaltjes kunnen prima in de vaatwasser en behouden daar waar van toepassing, hun kleur. Ook zijn de materialen sterk en zullen ze lang meegaan in uw etablissement.

Bent u op zoek naar grote hoeveelheden of heeft u een specifieke order? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zoeken graag samen met u naar een passende oplossing. 
 


ยฉ 2024 Borden&Zo - Horeca servies All rights reserved

Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW