Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW
๎—Š

Voor 20:00 besteld morgen in huis

๎—Š

100 dagen retourrecht

๎—Š

Verzekerd verzonden tegen schade

๎—Š

Groot assortiment met lage prijzen

webshop keurmerk
Home / Servies / Overig servies / Speciaal servies

Speciaal servies

Weergave:

Speciaal Servies

Speciaal servies hebben wij voor de finishing touches in uw horeca bedrijf. Een mooi opgemaakte tafel of bar is meer dan servies en glazen alleen. Door te werken met speciaal servies kunt u uw gerechten en hapjes op een bijzondere manier neerzetten zodat ze meer in het oog zullen springen van uw gasten. Bij speciaal servies moet u denken aan mooie planken, snack sets, dip sets en al uw benodigdheden voor achter de bar. Zelfs voor taartschotels bent u hier op de juiste plek!

Wij selecteren deze items speciaal voor de horeca omdat wij begrijpen welke zware eisen er aan dit soort producten gesteld wordt. Ze moeten tegen een stootje kunnen, duurzaam zijn en goed hanteerbaar voor uw horecapersoneel. Wij snappen dat dit niet altijd bij reguliere kookwinkels te vinden is en daarom specialiseren wij ons op horeca bedrijven. Wij doen ons best om u een zo breed mogelijk scala aan producten aan te kunnen bieden. Geen enkele gelegenheid is hetzelfde en uw visie moet weerspiegeld worden in de aankleding daarvan. Daarom hebben we ruime keuze aan materialen, merken en type producten zodat wij als totaalformule u kunnen helpen bij de beslissing van welke items u het best kunt kiezen.

Zo kunt u bij ons goed terecht voor speciaal servies, maar ook voor stapelbaar servies mocht u ruimte willen besparen, disposables en allerhande accessoires om het plaatje compleet te maken. Wij selecteren onze leveranciers met grote zorg, precies wat u van ons mag verwachten.

Mocht u nu speciale wensen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons doel is om u als horeca eigenaar van datgene te voorzien waar u met veel plezier mee kunt werken. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent!


ยฉ 2024 Borden&Zo - Horeca servies All rights reserved

Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW