Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW
๎—Š

Voor 20:00 besteld morgen in huis

๎—Š

100 dagen retourrecht

๎—Š

Verzekerd verzonden tegen schade

๎—Š

Groot assortiment met lage prijzen

webshop keurmerk
Home / Servies / Overig servies / Presentatie servies

Presentatie servies

Weergave:

Presentatie servies


Het oog wil ook wat. En dan komt presentatie servies om te hoek kijken. In deze categorie vindt u de producten die u nodig hebt om uw tafels, buffetten en bars mooi aan te kleden en aantrekkelijk te presenteren. Denk hierbij aan manden, schalen, vaten, emmertjes, borden of houders. Maar ook dingen als cocktail shakers. serveerbestek, houten schalen en gietijzeren pannen vindt u hier. Deze producten maken uw presentatie helemaal af. Het is helemaal aan u en uw creativiteit en visie die u voor uw horeca bedrijf hebt.

Zoekt u een speciaal materiaal omdat dat mooi matcht met wat u al hebt? Wij hebben producten gemaakt van aardewerk, bamboe, glas of porselein. Maar ook RVS, hout en leisteen vindt u hier. Van modern tot klassiek, we zijn er zeker van dat u hier goed zult slagen.

Ook zult u hier veel bekende merken treffen. Waarschijnlijk dat er hier merken tussen zitten die u als horeca eigenaar vertrouwd voor zullen komen. Wij selecteren onze merken namelijk specifiek voor de horeca. Duurzaamheid, gebruiksgemak en variatie zijn daarbij de sleutelwoorden. Een greep uit de merken: de bekende Cosy & Trendy die staat voor bijzondere ontwerpen voor prima prijzen. Of Maastricht Porselein, een echt Nederlands merk dat kwaliteitsproducten levert. Of Yong die zich met veel van hun producten richten op de horeca omdat ze begrijpen wat de eisen zijn aan die producten.

Naast het presentatie servies, kunt u bij BordenEnzo ook heel goed terecht voor speciaal servies, lichtgewicht servies of andere specifieke producten die juist in de horeca heel goed van pas komen. En zoals u van uw personeel verwacht dat ze hard voor u werken en kwaliteit leveren, kunt u dat ook van ons verwachten. Wij staan u graag te woord en zijn pas tevreden als u dat ook bent. Dus heeft u speciale wensen of zoekt u iets bijzonders? Laat het ons weten, wij denken graag met u mee.
 


ยฉ 2024 Borden&Zo - Horeca servies All rights reserved

Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW