Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW
î—Š

Voor 20:00 besteld morgen in huis

î—Š

100 dagen retourrecht

î—Š

Verzekerd verzonden tegen schade

î—Š

Groot assortiment met lage prijzen

webshop keurmerk

Etageres

Weergave:

Etagères


Serveer uw gerechten op niveau! Door hoogte aan te brengen aan de manier waarop u uw creaties serveert, krijgt het geheel een heel andere indruk. Denk aan een high tea, maar ook bonbons, kleine desserts of zelfs borrelhapjes worden krijgen ineens een heel ander cachet wanneer u ze op een etagère serveert. Iedereen die u in uw horeca gelegenheid verwelkomt zal die extra touch zeker waarderen.

En een etagère hoeft zeker niet alleen maar een heel chique uitstraling te hebben. Gewoon casual in glas of stoer van leisteen zijn mogelijkheden binnen dit assortiment. Dus wat zou u willen serveren en wat wilt u uitstralen? Wij zijn er zeker van dat u de juiste etagère of houten planken bij ons zult vinden. En maakt u zich geen zorgen over de kwaliteit. Bij BordenEnzo bent u gegarandeerd aan het juiste adres voor de beste kwaliteit tegen de laagste prijzen. Wij onderhouden nauw contact met onze leveranciers om er zeker van te zijn dat de producten die wij aanbieden horeca geschikt zijn en aan alle strenge kwaliteitseisen voldoen. Zo kunnen de meeste van onze producten, waaronder ook onze etagères gewoon in de vaatwasser.

Verder willen wij dat u ten alle tijden bij ons terecht kunt voor vragen en opmerkingen. Samenwerking is heel belangrijk voor ons en wij weten zelf hoe plezierig het is om met professionals zaken te doen. Snelle communicatie, duidelijke afspraken en goede service is wat u van ons mag verwachten.
 


© 2024 Borden&Zo - Horeca servies All rights reserved

Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW