Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW
๎—Š

Voor 20:00 besteld morgen in huis

๎—Š

100 dagen retourrecht

๎—Š

Verzekerd verzonden tegen schade

๎—Š

Groot assortiment met lage prijzen

webshop keurmerk
Home / Glaswerk / Standaard glaswerk / Wijnglazen

Wijnglazen

Weergave:

Wijnglazen


Laten we het eens over wijnglazen hebben. Elke soort wijn smaakt het best met een bijpassend glas. Dat beseft u als horeca eigenaar maar al te goed. Rode wijn is vaak krachtig en stevig van smaak en geur en heeft daarom een ruim glas nodig waarin de wijn gewalst kan worden zodat die smaak en aroma’s nog meer tot uiting komen. Witte wijn is vaak wat verfijnder van smaak en kan toe met een kleiner glas.

En dan hebben we het nog niet eens over het ontwerp. Eenvoudig en tijdloos of juist geslepen en wat retro. Of juist heel modern? Bij BordenEnzo kunt u perfect terecht als het gaat om wijnglazen. In ons assortiment hebben we een breed scala aan formaten, stijlen en zelfs kleuren.

Wat ook handig is, is dat we al onze wijnglazen in veelvouden van zes verkopen. Op die manier hebt u snel een grote hoeveelheid wijnglazen in uw bestelling. Uitermate praktisch wanneer u groot moet inkopen voor uw restaurant of café.

Een goed voorbeeld van een set prachtige wijnglazen is de Versailles lijn van het merk Arcoroc. Deze Wijnglazen van Versailles hebben een elegante vorm. Daarnaast zijn deze glazen zeer aantrekkelijk geprijsd. De bolle hoge vorm van het glas is niet allen traditioneel, maar ook functioneel.

Zoekt u iets wat moderners? Geen probleem! Bekijk het wijnglas Rona van het merk Vium. De Vium serie is de nieuwe lijn voor de Horeca. Het glas - afkomstig van het Slowaakse merk Rona - is vervaardigd uit professioneel en hoogwaardig glaswerk. Rona staat voor 5 sterren kwaliteit. Deze 5 sterren kwaliteit biedt unieke garanties op hoge glaskwaliteit - verfijnde kelkrand - thermo en schock resistant glas - loog en zuurbestendig. Hiermee is het glas geschikt voor gebruik in de meeste vaatwassers en zodoende een glas waar u lang plezier van zult hebben.

Zo ziet u dus dat wij mee willen denken met u als horeca eigenaar. Geen enkele horeca is hetzelfde en bij de aankleding daarvan zijn we u graag van dienst.
 


ยฉ 2024 Borden&Zo - Horeca servies All rights reserved

Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW