Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW
๎—Š

Voor 20:00 besteld morgen in huis

๎—Š

100 dagen retourrecht

๎—Š

Verzekerd verzonden tegen schade

๎—Š

Groot assortiment met lage prijzen

webshop keurmerk
Home / Servies / Borden en Schalen / Rechthoekige borden

Rechthoekige borden

Weergave:

Rechthoekige borden


U heeft inmiddels een goed idee van wat u graag wilt uitstralen op de tafels en buffetten van uw horeca bedrijf. De look en het gevoel dat u over wilt brengen, heeft vaste vorm aangenomen en nu bent u op zoek naar de onderdelen die het helemaal af maken. De puntjes op de ‘i’ zetten. Overweeg dan eens rechthoekige borden. De vorm daarvan geeft u weer heel andere mogelijkheden op creatief vlak om uw culinaire prestaties nog beter tot zijn recht te laten komen. De hoeken in een rechthoekig borden geven duidelijke kaders aan en maken het bord tot een soort canvas. De mogelijkheden zijn eindeloos. Neem bijvoorbeeld dit trendy en strakke rechthoekige bord van Storm Porcelite.

Dus denkt u eens na over de soort gerechten en hapjes die u zou willen serveren. En de manier waarop u dat zou willen presenteren. Een rechthoekig bord zou bijvoorbeeld erg mooi passen bij een ‘deconstructed’ dessert dat u van links naar rechts op het bord uitstalt. Uw gasten zullen deze variatie zeker waarderen en de ervaring in uw horeca helemaal afmaken.

En wat voor uitstraling zou u willen dat de borden hebben. Wilt u strak en vrij van extra details, of zoekt u juist iets dat meer edgy en rustiek is? Bij BordenEnzo hebben we geprobeerd de keuze voor u zo uitgebreid mogelijk te maken. Elke smaak is uniek en wij doen ons best om hier op in te spelen door een speciale selectie merken aan te bieden. Overigens kunt u bij ons ook goed terecht voor vierkante borden, mocht dat beter passen bij uw idee.

Verder kunt u er zeker van zijn dat alle rechthoekige borden voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Wij nemen met minder dan dat geen genoegen. Gebruiksvriendelijkheid, duurzaamheid, materiaal en gevoeligheid voor breken of chippen zijn allemaal elementen waar wij ons in verdiepen en samen met onze leveranciers tot de beste selectie borden en kommen komen.
 


ยฉ 2024 Borden&Zo - Horeca servies All rights reserved

Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW