Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW
๎—Š

Voor 20:00 besteld morgen in huis

๎—Š

100 dagen retourrecht

๎—Š

Verzekerd verzonden tegen schade

๎—Š

Groot assortiment met lage prijzen

webshop keurmerk
Home / Servies / Borden en Schalen / Originele borden

Originele borden

Weergave:


Bezig met laden...

Originele borden

Originele gerechten vragen om originele borden. Geen enkele horeca eigenaar is hetzelfde en de ideeën die u heeft, ziet u graag vertaald naar de tafels van uw gasten. Bij originele borden moet u denken aan bijzondere vormen, aparte kleurschakeringen of een bijzonder materiaal. Wij vinden dat niemand zich moet laten beperken door wat gangbaar is. U zult zelf waarschijnlijk ook wel merken dat uw publiek op zoek is naar nieuwe ervaringen op gebied van food en looks. En wij bieden daar het assortiment voor aan. Kijk gerust even rond en laat u inspireren door al het moois dat originele borden te bieden heeft.

Naast de meer strakke vormen met een aantrekkelijk, eenvoudig ontwerp zoals bijvoorbeeld van het merk Porcelite, vind u in deze categorie ook meer organisch vormgegeven borden van bijvoorbeeld het merk Cosy&Trendy in de Streetfood lijn waarbij geen enkel stuk hetzelfde is. De uitstraling hiervan is daarom speels, apart en uitnodigend. Het zijn echte eye-catchers op uw tafel en zullen zeker onderwerp van gesprek zijn onder uw gasten. Buit dit gegeven helemaal uit en serveer elk gerecht op een ander gevormd bord, maar van dezelfde lijn. Op die manier is er enerzijds wel eenheid in de uitstraling, maar heeft elke gast iets uniek voor zich staan. Aandacht voor de gast tot het laatste detail.

Uiteraard zijn onze producten van de beste kwaliteit en kunnen ze gewoon in de vaatwasser of bordenverwarmer. Wij nemen geen genoegen met inferieure producten of materialen en onderhouden daarom nauwe banden met onze leveranciers om deze kwaliteit te kunnen garanderen.

Dus als u op zoek bent naar originele borden om uw tafels af te maken of toch leistenen borden om een dramatisch statement te maken, bij Borden&Enzo bent u aan het juiste adres. En mocht u specifieke wensen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan u graag te woord en vinden het een uitdaging om precies datgene dat u graag zou willen, voor u uit te zoeken.
 


ยฉ 2024 Borden&Zo - Horeca servies All rights reserved

Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW