Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW
๎—Š

Voor 20:00 besteld morgen in huis

๎—Š

100 dagen retourrecht

๎—Š

Verzekerd verzonden tegen schade

๎—Š

Groot assortiment met lage prijzen

webshop keurmerk
Home / Bestek

Bestek

Weergave:

Bestek


Bij Borden&Zo specialiseren wij ons niet alleen in servies en glaswerk, maar ook in bestek. We hebben een ruim assortiment aan merken en ontwerpen bestek, voor elke soort horeca hebben wij een bijpassende bestekset.

Bekende merken die wij in ons assortiment hebben, zijn bijvoorbeeld het Spaanse kwaliteitsmerk Arcoroc of het degelijk Duitse merk Sola. Maar ook Yong en Cosy & Trendy hebben hun plek in deze categorie veroverd. Zo is er voor elk budget en elke eis wel een prachtige bestekset of los bestek te krijgen.

Ook beperken wij ons niet tot de standaard couvert. Ook specialistisch bestek als vismessen, cocktaillepels en dessert bestek vindt u hier. Wanneer u een bestekset besteld hebt u in één keer genoeg bestek voor een aantal gasten. Informeer dan naar de mogelijkheden om een grotere order te bestellen. Heeft u al een mooi bestek, maar zijn er door de tijd heen een aantal stuks verdwenen? Nabestellen is geen probleem.

Ook ons bestek ondergaat rigoreuze kwaliteitscontrole. Bij ons kunt u terecht voor de prachtigste besteksets of los bestek van de meest voorkomende, goede merken. Een bestekset koopt men voor langere tijd en moet daarom lang mee kunnen gaan. De materialen moeten daarom duurzaam zijn, het ontwerp modern en toch tijdloos en het bestek moet in gebruik prettig zijn. Ook onze budgetvriendelijke besteksets moeten aan een aantal strenge eisen voldoen. Zo moet al ons bestek gewoon in de vaatwasser kunnen en garanderen we lang plezier van het bestek. Wij zijn hier zo zeker van, dat als er toch iets is dat niet goed gegaan is of als iets tegenvalt, wij ons uiterste best zullen doen om het goed op te lossen. Service en klantvriendelijkheid staan hoog in het vaandel!


ยฉ 2024 Borden&Zo - Horeca servies All rights reserved

Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW