Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW
๎—Š

Voor 20:00 besteld morgen in huis

๎—Š

100 dagen retourrecht

๎—Š

Verzekerd verzonden tegen schade

๎—Š

Groot assortiment met lage prijzen

webshop keurmerk
Home / Keuken / Horeca pannen / Mosselpannen

Mosselpannen

Weergave:


Bezig met laden...
Sale
Mosselpan horeca 2 kg zwart 20 cm
Mosselpan horeca 2 kg zwart 20 cm
4 Reviews

€19,95

€18,95

add to cart

Mosselpannen


Elk najaar is het weer tijd voor mosselen en wellicht serveert u die ook in uw horeca gelegenheid. Uw gasten genieten dan van heerlijke gestoomde mosselen met verse friet of knapperig brood door samen uit een pan te eten. Het is werkelijk een feestje voor uw gasten.

Een mosselpan kenmerkt zich door de twee delen waaruit de pan bestaat. Het extra hoge deksel laat ruimte voor de mosselen om zich te openen tijdens het koken. Dit veroorzaakt een soort van opstuwing en de extra ruimte bovenin laat dit toe. Bij het serveren laat u ook de deksel op tafel liggen. Hier kunnen dan de lege schelpen in gedaan worden. Makkelijk opruimen voor uw gasten.

De mosselpan horeca met een doorsnede van 18 cm van het merk Cosy&Trendy voor Professionals is een mooie RVS mosselpan met een inhoud van 1,9 liter. Het formaat is perfect voor 1 of 2 personen en het ontwerp is elegant en tijdloos. Uiteraard kan deze mosselpan gewoon in de vaatwasser. Al met al een mooie pan zonder tierlantijnen en erg gebruiksvriendelijk.

Serveert u ook mosselen voor grotere groepen? Dan hebt u wel een paar kilo mosselen nodig. Kies dan voor de mosselpan horeca van Cosy&Trendy met een doorsnee van 24 cm. Dit vertaalt zich in ruimte voor 4 kg mosselen. Het zwarte design doet klassiek aan en omdat hij van RVS is gemaakt kan de mosselpan prima in de vaatwasser. Dus laat dat mosselfeestje maar beginnen, u hebt de juiste spullen ervoor in huis.

Mocht het onverhoopt gebeuren dat u toch niet helemaal tevreden bent over een product, om wat voor reden dan ook. Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op en we gaan ons best voor u doen om een passende oplossing aan te bieden. Wij willen dat u niet alleen tevreden bent over onze mosselpannen en pannendeksels, maar ook over onze service. Schroom dus niet, we staan u graag te woord.

 


ยฉ 2024 Borden&Zo - Horeca servies All rights reserved

Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW