Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW
๎—Š

Voor 20:00 besteld morgen in huis

๎—Š

100 dagen retourrecht

๎—Š

Verzekerd verzonden tegen schade

๎—Š

Groot assortiment met lage prijzen

webshop keurmerk
Home / Keuken / Horeca pannen

Horeca pannen

Weergave:

Horeca Pannen


Horeca pannen kenmerken zich door hun stevige en robuuste uiterlijk. Pannen in de horeca krijgen flink wat te verduren en moeten daarom echt tegen een stootje kunnen en lang mee gaan. Wij leveren kookpannen, maar ook RVS koekenpannen en steelpannen. Horeca pannen zijn pannen voor de professional die op zoek is naar kwaliteit en duurzaamheid.

Neem bijvoorbeeld de Cosy&Trendy keramische koekenpan met een doorsnee van 36 cm. Keramisch is misschien niet direct de associatie die u hebt bij horeca pannen, maar dit zijn de voordelen: de gladde keramische laag zorgt ervoor dat eten niet aanbakt en geen olie of boter nodig is. De pan is extreem gemakkelijk schoon te maken. Er zitten geen giftige stoffen in de anti-aanbaklaag zoals bij Teflon pannen, ook laat de pan geen zwarte deeltjes achter in je eten. Keramische koekenpannen zoals deze zijn duurzamer, gaan langer mee aangezien ze beter warmte vasthouden en beter hitte kunnen verdragen.

Met deze keramische koekenpan kun je het beste voedsel op redelijk hoog vuur bereiden, bijvoorbeeld vlees aanbraden, aardappelschijfjes bakken, spekjes bakken, een eitje bakken etc. De koekenpan is rond van vorm en heeft een lage rand. Deze keramische koekenpan heeft een doorsnede van 36 cm en is daarmee uiterst geschikt voor de grotere gerechten.

Deze keramische koekenpan is van hoge kwaliteit en erg robuust, dit maakt deze pan geschikt voor horeca gebruik. De buitenkant is gemaakt van aluminium wat zorgt voor een uiterst goede warmtegeleiding. De keramische laag in de pan is PTFE en PFOA vrij en bestand tegen temperaturen tot 450 graden.

Deze pan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie.

Zoekt u een kookpan? De Cosy&Trendy RVS kookpan met een inhoud van 59 liter past dan wellicht meer bij uw wensen. RVS is duurzaam en kan voor allerlei bereidingen gebruikt worden. Deze pan is met recht een krachtpatser in de professionele keuken vanwege zijn formaat. RVS staat voor robuust en sterk en duurzaam. Een RVS pan hebt u dan ook lang in uw bezit.


 


ยฉ 2024 Borden&Zo - Horeca servies All rights reserved

Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW