Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW
๎—Š

Voor 20:00 besteld morgen in huis

๎—Š

100 dagen retourrecht

๎—Š

Verzekerd verzonden tegen schade

๎—Š

Groot assortiment met lage prijzen

webshop keurmerk
Home / Glaswerk / Speciaal glaswerk / Likeurglaasjes

Likeurglaasjes

Weergave:

Likeurglaasjes


Likeurglazen zijn altijd klein en elegant van ontwerp. De likeur moet met kleine slokjes gedronken worden en sterke drank als wodka wordt traditioneel in één slok (een shot) gedronken. De inhoud van een typisch likeur- of shotglas is dan vaak ook niet meer dan 100 ml.

Een goed voorbeeld hier van is het dubbelwandige likeurglas van het bekende merk Cosy&Trendy. Dit is een professioneel en veelvuldig verkocht borrelglas. Het is het meest gebruikte borrel - shot glaasje binnen de horeca en wordt dan ook door veel leveranciers en fabrikanten van likeuren of gedestilleerde dranken gebruik om bedrukt te verstrekken. Het glaasje heeft een dubbele wand en is gemaakt van extra sterk Borosilicaat glas. Dit betekent dat het niet snel zal breken, ook als het een keer valt.

Bent u op zoek naar iets traditionelers voor uw horeca etablissement? Dan is het likeurglas Hobstar Libbey van het merk Libbey van Royal Leerdam waarschijnlijk helemaal uw stijl. Dit uniek geslepen likeurglas heeft een inhoud van 60 ml en is klassiek van ontwerp. Zeer geschikt voor horecagebruik en vaatwasserbestendig. Elegantie ten top en uitermate praktisch in gebruik.

Zoekt u een specifiek soort likeurglas of cocktailglas maar kunt u het niet vinden? Neem dan gerust contact met ons op. Samen met u zoeken wij graag naar een passende oplossing.
 


ยฉ 2024 Borden&Zo - Horeca servies All rights reserved

Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW