Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW
๎—Š

Voor 20:00 besteld morgen in huis

๎—Š

100 dagen retourrecht

๎—Š

Verzekerd verzonden tegen schade

๎—Š

Groot assortiment met lage prijzen

webshop keurmerk
Home / Glaswerk / Standaard glaswerk / Flessen & Karaffen

Flessen & Karaffen

Weergave:

Flessen & Karaffen


Water en wijn kunt u respectievelijk direct uit de kraan of uit de fles serveren. Maar het is praktischer en aantrekkelijker om bijvoorbeeld water uit een mooi vormgegeven fles te serveren. En wijn komt meer tot zijn recht in een decanteerkaraf. Dit geeft de wijn de tijd om op temperatuur te komen zodat smaak en geur nog beter waarneembaar zijn. Wijn decanteren is ook verstandig wanneer u oude wijn hebt. Dit voorkomt dat de droesem in het glas terechtkomt. Droesem is niet iets verkeerds of een fout van de wijnmaker, maar iets dat van nature gebeurd wanneer wijn op leeftijd is.

Karaffen doet u met jonge wijn zodat er meer zuurstof bij de wijn kan komen en alle geuren en aroma’s van de wijn volledig tot hun recht komen. Een decanteerfles is meestal smal in tegenstelling tot een wijnkaraf die wijd is om zoveel mogelijk zuurstof op te vangen. Wanneer u regelmatig wijn serveert in uw horeca etablissement, is het een goed idee om een aantal karaffen en flessen tot uw beschikking te hebben.

Een goed voorbeeld van een wijnkaraf is de Rona Mendoza karaf. Rona produceert al meer dan 120 jaar origineel en sterk glas. Deze karaf is gemaakt van extra sterk glas en daarmee ook geschikt voor horeca gebruik. Maar ook voor gebruik in huis is deze karaf perfect. De inhoud van 1,5 liter is precies goed voor één fles wijn.

Om water te serveren is het handig een mooie fles in uw horeca te hebben. Bijvoorbeeld de Fida glazen fles met dop. Dit is een stevige fles die goed af te sluiten is. Handig om zelfgemaakte sapjes in te bewaren of om water of limonade uit te schenken. De fles staat bijzonder leuk op de tafel!

En bestelt u vandaag voor 20:00 dan hebt u het in principe de volgende dag al in huis!
 


ยฉ 2024 Borden&Zo - Horeca servies All rights reserved

Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW