Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW
î—Š

Voor 20:00 besteld morgen in huis

î—Š

100 dagen retourrecht

î—Š

Verzekerd verzonden tegen schade

î—Š

Groot assortiment met lage prijzen

webshop keurmerk
Home / Glaswerk / Standaard glaswerk / Champagneglazen

Champagneglazen

Weergave:

Champagneglazen


Proost! Champagne heeft altijd iets feestelijks. En wist u dat alleen champagne gemaakt in de Champagne regio in Frankrijk daadwerkelijk champagne genoemd mag worden? Een goeie champagne prikkelt de zintuigen en verfrist de mond en het gemoed. Champagne mag niet te zoet zijn en licht van kleur. Champagne is niet iets dat je zomaar achterover slaat. Het is even een moment genieten van iets bijzonders, en u zorgt voor de juiste ambiance in uw horeca gelegenheid uiteraard!

Bij champagneglazen hebben de meesten de associatie van een lang, slank glas op een hoge voet. Maar lange tijd werd champagne in coupe model glazen geserveerd. Van die kleine, brede glazen, vaak mooi bewerkt. Zoals het champagneglas Hobstar van het merk Libbey. Met dit glas waan u zich een eeuw terug toen champagne drinken echt alleen voorbehouden was aan de rijke klasse. Dit glas straalt elegantie en tijdloosheid uit. Maar is evengoed erg modern, want het kan gewoon in de vaatwasser en het is van bijzonder sterk glas gemaakt en daarom ook zeker duurzaam.

Een ander prachtig champagneglas is de champagne flûte van het merk Cristal d’Arques. Dit glas is gemaakt van extra dik, geslepen glas en heeft een hoog model. Deze bewerking geeft de indruk dat men een echt kristallen glas in handen heeft, zonder de prijs van kristal er voor te hoeven betalen. Steel in de volgende oudejaarsviering in uw horeca de show en serveer heerlijk frisse champagne in deze glazen.

Bent u op zoek naar iets specifieks? We staan u graag te woord. Dus als u iets in gedachten hebt, maar het niet zo gauw kunt vinden op onze website, schroom dan niet om te vragen. Samen zoeken we graag naar een passende oplossing.
 


© 2024 Borden&Zo - Horeca servies All rights reserved

Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW