Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW
๎—Š

Voor 20:00 besteld morgen in huis

๎—Š

100 dagen retourrecht

๎—Š

Verzekerd verzonden tegen schade

๎—Š

Groot assortiment met lage prijzen

webshop keurmerk
Home / Servies / Melamine

Melamine

Weergave:

Melamine


Melamine servies kenmerkt zich doordat het nagenoeg onbreekbaar is en toch lichtgewicht. Melamine is een chemische samenstelling die wordt gebruikt voor het maken van plastic en andere harde kunststoffen. Van melamine wordt voornamelijk keukengerei en servies gemaakt. Bent u op zoek naar zo’n servies? Bekijk dan ons assortiment eens.

Omdat melamine servies wordt gemaakt van hard kunststof, is het zeer moeilijk om te breken. Met recht horeca-proof, dus. Bovendien staat melamine keukengerei er om bekend krasvrij en breukvast te zijn. Dus mocht uw personeel per ongeluk een bord of kom laten vallen, dan is de kans groot dat het stuk servies die val prima overleeft. Dit servies gaat dan ook erg lang mee en blijft lang mooi.

Heeft u regelmatig kinderen in uw horeca gelegenheid? Overweeg dan om het kindermenu op melamine servies te serveren. Zo kunnen zelfs de kleinsten mee-eten en hoeven u en de ouders zich geen zorgen te maken over kapot servies of scherven op de grond. Ook als u uw gerechten vaak buiten serveert of als uw bedrijf zich juist richt op het serveren van voedsel in de buitenlucht, bijvoorbeeld op festivals of jaarmarkten, dan is melamine een ideale oplossing. Het is duurzamer dan wegwerpborden en -kommen, zeer sterk zoals eerder al gezegd is, en lichtgewicht zodat het voor iedereen goed hanteerbaar is.

Dus als u om wat voor reden dan ook op zoek bent naar een mooi, tijdloos melamine servies, dan bent u bij Borden&Zo aan het juiste adres. Wij hebben prachtige witte serviesstukken van het merk Carlisle in ons assortiment. Iets waar we zeer trots op zijn. We staan u dan ook graag te woord mocht u vragen hebben of specifieke wensen. Wij zijn pas tevreden als u dat bent!
 


ยฉ 2024 Borden&Zo - Horeca servies All rights reserved

Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW