Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW
๎—Š

Voor 20:00 besteld morgen in huis

๎—Š

100 dagen retourrecht

๎—Š

Verzekerd verzonden tegen schade

๎—Š

Groot assortiment met lage prijzen

webshop keurmerk
Home / Over Bordenenzo.nl

Over Bordenenzo.nl

Bordenenzo.nl is de specialist in servies, glaswerk, bestek, disposables, keuken- en tafel materialen voor zowel de professionele gebruiker als consument. Een uitgebreid assortiment, lage prijzen en snelle levering! 
 

Specialisme, liefde voor onze producten
Borden&Zo gelooft in specialisme, liefde voor en kennis van een product en goede service naar u als klant. Dat is niet alleen een verzameling mooie woorden, maar een belofte. Daarom zijn we geen groothandel, maar een klein bedrijf met verstand van zaken. Geen lage prijzen om u te overtuigen, maar een goed advies en u belonen met een lage prijs. Want immers beslist alleen u of u bij Borden&Zo een bestelling plaatst. Borden&Zo is een kleine onderneming, wij leveren aan u, maar ook aan heel veel kleine en grote bedrijven en zijn al een aantal jaren vaste partner en huisleverancier van veel horeca bedrijven. Elke dag weer werken we keihard om ruim 6500 klanten tevreden te houden.
 

Servies en glaswerk bestellen bij Bordenenzo.nl betekent

  • Juist deze combinatie maakt Borden&Zo bijzonder en anders dan andere aanbieders op dit gebied. Hierdoor zijn zowel bedrijven als particulieren voor hun serviesgoed bij Borden&Zo aan het juiste adres.
  • Kwalitatief hoogwaardige producten
  • Uitgebreid assortiment serviezen online
  • Unieke persoonlijke service
  • Zeer gunstige prijzen
  • Eenvoudig online bestellen
  • Snelle levering

 

Geschiedenis
Borden&Zo bestaat nog niet zo heel erg lang. Wij zijn een jonge onderneming, met jonge ondernemers en jonge vertegenwoordigers. Dat betekent ook een jonge en ‘frisse’ kijk op de oude ‘traditionele’ servies wereld. Onze mensen weten precies wat hip en modern is, maar ook wat je nodig hebt om een klassieke tafel in te dekken. Borden&Zo – horecaservies is ontstaan uit een concept en onvrede van oud horeca ondernemers. Eigenlijk een heel geijkt verhaal, want zo beginnen negen van de tien bedrijven. Denken dat je het beter kan, mooier kan en goedkoper kan. Maar daar ligt nu net de kracht van onze webshop: gemak, prijs en kwaliteit.

Borden&Zo was van origine een webshop voor horeca ondernemers; geen gesjouw meer met dikke catalogussen, dozen vol servies op de achterbank, kofferbak en passagierstoel, maar gewoon het gemak van aan de deur geleverd krijgen. Dit bleek een groot succes, want voor veel horeca ondernemers scheelde dit niet alleen tijd, maar automatisch ook geld. Bovendien is de kwaliteit van het goedkopere horeca servies en glaswerk van Borden&Zo één van de pijlers van het concept, en zodoende een dikke extra om te (online) te bestellen bij ons.

Sinds 2010 is Borden&Zo ook aan consumenten gaan leveren, dit naar aanleiding van aanhoudende vraag vanuit deze doelgroep. Ook hier zijn succes geboekt. Immers bleken veel consumenten ook op zoek te zijn naar dat veelal unieke, hoogwaardige porseleinen servies wat men veel tegen komt in de horeca.

Vandaag de dag werken wij onder de naam Borden&Zo – servies, glaswerk en meer. Een naam die ons hele assortiment, maar ook servies en kwaliteit dekt. Met een klantenbestand dat elke dag nog groeit, zijn wij dan ook heel erg blij menig horeca uitbater, consument of firma te mogen beleveren, en onze producten terug te mogen zien op veel terrassen en tafels.

ยฉ 2024 Borden&Zo - Horeca servies All rights reserved

Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW