Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW
๎—Š

Voor 20:00 besteld morgen in huis

๎—Š

100 dagen retourrecht

๎—Š

Verzekerd verzonden tegen schade

๎—Š

Groot assortiment met lage prijzen

webshop keurmerk
Home / Servies / Klein servies / Tipjes en amuse servies

Tipjes en amuse servies

Weergave:


Bezig met laden...

Tipjes en Amuse servies


Tipjes en amuse servies gebruikt u om uw gasten te verrassen tussen de gangen door met heerlijke mini gerechtjes die met één of twee happen te eten zijn. Een amuse maakt de mond klaar voor de volgende gang en wordt ook wel gebruikt om het palet schoon te maken als het ware of om de gasten te verleiden en de honger op te wekken. Dit wordt dan geserveerd op prachtige miniatuur schaaltjes of kommetjes, op prachtig gebogen lepels of op kleine plankjes. Alles is er op gericht om uw gasten te vermaken en het gevoel te geven van luxe en aandacht. Het ontwerp van het servies is dan ook om uw mini gerechtjes volledig tot hun recht te laten komen en de aandacht er niet van af te leiden.

Dat wil niet zeggen dat u moet inleveren op kwaliteit of uitstraling. Dat doet u ook niet in uw horeca gelegenheid. Bij BordenEnzo gaan we voor de beste kwaliteit en de mooiste uitstraling. Frisse kleuren en bijzondere ontwerpen zijn er om u te inspireren en uw gast een gezellige avond te bezorgen. Want wat heeft u voor ogen? Gaat u voor modern en strak? Dan is porselein waarschijnlijk iets voor u. Dit duurzame materiaal gaat lang mee en chipt of breekt niet snel. Toch liever een meer ontspannen uitstraling? Bekijk dan de Streetfood Festival lijn van Cosy & Trendy eens. Bij dit jeugdige en hippe ontwerp is elk stuk uniek.

U kunt bij ons goed terecht voor losse stukken, maar ook voor complete sets waarmee u in één keer volledig bent met wat u nodig heeft voor een geslaagde amuse ervaring. Heeft u specifieke wensen met betrekking tot uw bestelling? Wellicht wilt u een grote order plaatsen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden. Of misschien heeft u ergens inspiratie opgedaan en hoopt u dat wij u daar verder mee kunnen helpen. Dit soort uitdagingen vinden wij altijd leuk en we helpen u dan ook graag. Neem gerust contact met ons op en dan zoeken we samen naar de beste oplossing en mogelijkheden.

 


ยฉ 2024 Borden&Zo - Horeca servies All rights reserved

Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW