Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW
๎—Š

Voor 20:00 besteld morgen in huis

๎—Š

100 dagen retourrecht

๎—Š

Verzekerd verzonden tegen schade

๎—Š

Groot assortiment met lage prijzen

webshop keurmerk
Home / Zakelijk bestellen (professionals)

Zakelijk bestellen (professionals)

Horeca en B2B

Borden&Zo is van origine een horeca leverancier. Een brede ervaring in de horeca in eigen hand, kennis en liefde van de porseleinen en glazen producten en een streven naar optimalisatie van service en kwaliteit. Dat zijn dan ook de aspecten die u als horeca- of zakelijk afnemer bij Borden&Zo kunt verwachten.

Onze nieuwe webshop biedt bovendien erg gemakkelijke functies voor u als klant. Bestellingen kunnen eenvoudig gevolgd worden in het verwerkings- en verzend proces, snel nabesteld worden en u heeft een duidelijk en helder overzicht van al uw bestelde producten. Bovendien geniet u als horeca afnemer van extra aantrekkelijke tarieven. Zo ontvangt u op bijna al ons servies, bestek en glaswerk korting.  Ook een offerte op maat is mogelijk. Bij grote bestellingen en indien er sprake is van een offerte op maat komen eventuele transportkosten voor rekening van de klant. Grote bestellingen worden netjes per pallet afgeleverd. 

Het herroepingsrecht geldt enkel voor consumenten, niet voor B2B aankopen. De Wet Koop op Afstand geldt namelijk alleen voor consumenten. De regels van Boek 6 en Boek 7 van het Burgerlijk Wetboek zijn van toepassing op Business to Business aankopen. 

Advies nodig?
Indien u een advies wenst is dit ook mogelijk. Een vertegenwoordiger kijkt graag samen met u naar de mogelijkheden voor uw zaak en stelt samen met u een passend assortiment samen.

Nieuwe service voor de horeca
Als zakelijke klant kunt u er voor kiezen om uw servies en glaswerk voortaan bij Borden&Zo af te nemen. Samen met onze vertegenwoordiger wordt gekeken naar de mogelijkheid om een selectie samen te stellen afgestemd op uw zaak en uw uitstraling. Deze selectie wordt vervolgens door Borden &Zo op voorraad gehouden zodat u altijd snel en eenvoudig na kunt bestellen. Ook garanderen wij 5 jaar uw items te kunnen naleveren, tenzij anders is vermeld. 

Procedure samples bestellen voor zakelijke klanten
Via internet servies kopen is altijd lastig! Daarom  heeft Borden&Zo de ‘Sample Service’.  Via het Contactformulier of per e-mail kunnen zakelijke klanten een aanvraag doen van samples.  Deze samples worden gefactureerd en dienen vooraf te worden betaald. Uiteraard kunnen de samples na het bekijken en beoordelen weer worden geretourneerd. Wij zullen de samples crediteren en hiervoor een credit nota opstellen. 

Showroom
Ook bent u van harte welkom in onze showroom. Graag even bellen of mailen om een afspraak in te plannen.

Aanvragen zakelijk en/of horeca account
Het aanvragen van een account voor zakelijk gebruik geschiedt op dezelfde wijze als voor particulier gebruik. Echter wanneer u uw bedrijfsnaam en BTW nummer opgeeft in uw account wordt automatisch uw account omgezet naar zakelijk gebruik en kunt u direct van de betreffende faciliteiten gebruik maken.

Verzendkosten en wijze van verzending 
Verzending van pakketpost tot 30 kg per pakket gaat via PostNL, alle pakketten zijn verzekerd verzonden. Verzendkosten zijn 6,95 (ook voor zendingen naar België). Vragen over verzending naar andere landen? Bel of mail gerust, wij verzenden ook naar Oostenrijk, Frankrijk, Spanje, etc. 
Verzending van bepaalde apparatuur gaat per pallet of halve pallet. De palletkosten zijn 50,00 ex BTW en de halve pallet kosten 25,00 ex BTW. Indien een product op pallet verzonden wordt en dit kost extra staat dit vermeld bij het product zelf. Bij producten duurder dan 1000 euro worden ze franco (zonder verzend- of transportkosten) geleverd. 

Heeft u vragen? Neem dan direct contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.

ยฉ 2024 Borden&Zo - Horeca servies All rights reserved

Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW