Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW
๎—Š

Voor 20:00 besteld morgen in huis

๎—Š

100 dagen retourrecht

๎—Š

Verzekerd verzonden tegen schade

๎—Š

Groot assortiment met lage prijzen

webshop keurmerk
Home / Keuken / Horeca pannen / Overige pannen

Overige pannen

Weergave:

Overige Pannen


In deze categorie vindt u alle pannen die een speciale functie hebben, maar niet onder een andere categorie vallen. Dit is de verzamelplek voor al die overige pannen die u naar alle waarschijnlijkheid regelmatig zult gebruiken in uw horeca keuken, naast de standaard kook- en koekenpannen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan braadsledes en sauspannen. Maar we hebben ook een prachtige paella pan en zelfs een professionele soepketel hier in opgenomen.

Onze braadsledes zijn allemaal van merk Cosy & Trendy voor professionals uit de inox lijn. Deze braadsledes zijn speciaal voor professionele gebruik. Groot genoeg voor mooie stukken vlees of veel groenten. We leveren met of zonder deksel. Net wat u zelf nodig denkt te hebben voor uw horeca keuken.

Bekijk ook onze sauspannen eens. Bijvoorbeeld die van het merk Lacor. Deze sauspannen zijn vervaardigd uit hoogwaardig 18/10 RVS en speciaal ontwikkeld voor de horeca. We hebben verschillende lijnen van dit merk in ons assortiment opgenomen zodat u ruim de keuze hebt om te zien welke het beste is in uw keuken.

Maar niet alleen de het merk is belangrijk. Uiteraard wilt u ook dat de pannen die u kiest duurzaam en sterk zijn en grondig gereinigd kunnen worden. Een goed lopend etablissement valt of staat met de snelheid van uw service. dat beseft u zich terdege en daarom wilt u niet beknibbelen op kwaliteit.

Wij begrijpen dat volkomen. Daarom kiezen wij zelf uit welke pannen we in ons assortiment opnemen en onderhouden we nauw contact met onze leveranciers. Onderdeel van de service die wij aanbieden is dan ook dat we snel reageren op uw vragen en u zo snel mogelijk een passend antwoord of oplossing aanbieden. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de details, want u weet dat uw vraag bij ons in goede handen is.

 


ยฉ 2024 Borden&Zo - Horeca servies All rights reserved

Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW