Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW
๎—Š

Voor 20:00 besteld morgen in huis

๎—Š

100 dagen retourrecht

๎—Š

Verzekerd verzonden tegen schade

๎—Š

Groot assortiment met lage prijzen

webshop keurmerk
Home / Servies / Overig servies / Houten hapjes planken

Houten hapjes planken

Weergave:

Houten hapjes planken


De mooiste houten planken om de heerlijkste hapjes en gerechten op te serveren vindt alleen maar bij ons. Het is helemaal ‘on trend’ om hout als serveerblad te gebruiken in de horeca. Het geeft het bord, de kom of alleen het gerecht zelf een hele bijzondere uitstraling. Blokjes kaas, smakelijke tosti’s of zelfs een sappige biefstuk zien er bijzonder en aantrekkelijk uit op een houten plank. Maar ook als extra aankleding op uw buffet of bar staat een houten plank erg mooi. De natuurlijke look van hout werkt als een soort rustpunt voor het oog. Verder laat hout zich heel goed combineren met andere materialen. Combineer het met gietijzer voor een industriële uitstraling. Of kies voor schalen van porselein voor een meer elegante look. Net wat u graag ziet in uw horeca etablissement.

En is het u al opgevallen dat we verschillende soorten hout in het assortiment hebben? Acacia is er één met duidelijke en dramatische tekeningen. Maar we hebben bijvoorbeeld ook olijfhout dat een warme uitstraling heeft. En het hoeft zeker niet strak en gestileerd. Hout is immers een natuurlijk materiaal. Daarom hebben we ook een keur aan organisch gevormde houten planken die lijken alsof ze direct uit een boom gesneden zijn.

Als u de houten plank als serveerblad gebruikt kunt u het goed combineren met andere artikelen uit ons assortiment. Zo hebben we bijvoorbeeld ook prachtige kop en schotel combinaties die hier ook mooi bij passen. Een kop hete koffie en een paar heerlijke huisgemaakte chocolaatjes is voor iedereen een traktatie.

Dus kijk gerust even rond en als u vragen heeft, horen wij dat graag. We zullen u zo snel mogelijk beantwoorden.
 


ยฉ 2024 Borden&Zo - Horeca servies All rights reserved

Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW